h1

Cyber Καρατζαφέρης (OrthoCop RoboDox)

10/06/2007

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο Λ.Α.Ο.Σ. χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που ανέπτυξε για χρόνια ο Δημοσθένης Λιακόπουλος μελετώντας την αρχαία τεχνολογία και τον αστρολάβο των Αντικυθήρων μέσα από κείεμενα κλεισμένα για χρόνια στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας» κατάφερε να δημιουργήσει το υπερόπλο και να το εφαρμώσει πάνω στο σώμα του ίδιου του Προέδρου! Δεν μιλάμε απλά για μια πανίσχυρη πανοπλία, αλλά για το ίδιο το σώμα. Πλέον το 75% αποτελείται από μηχανικά μέρη ενώ κάποιοι αναρωτιούνται αν σε αυτό το κατασκεύασμα υπάρχει άκομα η ψυχή του προέδρου ή αν χάθηκε. Φυσικά, κάποιοι άλλοι γελούν δυνατά υποστηρίζοντας ότι για να χάσεις κάτι πρέπει πιο πριν να το έχεις. Το αποτέλεσμα του εγχειρήματος το βλέπετε στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφαλίσαμε. Πρόκειται για ένα Cyborg που μοιάζει στον Robocop και στον Buzz Lightyear από το Toy Story! Το μόνο που ξεχωρίζει είναι το κεφάλι το οποίο σύμφωνα με μάρτυρες ακόμα και όταν κινείται διατηρεί παγωμένο το χαμόγελο της φωτογραφίας. Mια γεννήτρια φωνής, παρόμοια με αυτή του Stephen Hawking, έχει τοποθετηθεί στα οπίσθια και κατά διαστήματα αναπαράγει εκφράσεις όπως: «Να πάρουμε την πόλη», Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», «Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη» και το κλασσικό πλεον «Το πιάσαμε το υπονοούμενο;»… Λέγεται δε, από σοβαρές πηγές, ότι παρόμοια Cyber πανοπλία, πολύ πριν εφαρμοστεί στον πρόεδρο, δοκιμάστηκε για πρώτη φορά, ανεπιτυχώς, πάνω στον Ρακιντζή όταν αυτός πήγε στην Eurovision με λογική συνέπεια την κακή θέση στην τελική κατάταξη! Ο εφευρέτης και δημιουργός του νέου cyber σώματος του Καρατζαφέρη, Δημοσθένης Λιακόπουλος, υποστήριξε ότι μια τέτοιου είδους υπερ-τεχνολογία, ικανή να αφοπλίζει και να συλλαμβάνει ελεύθερους πολίτες και κυρίως καλλιτέχνες, είναι απαραίτητη σε καιρούς σαν τους σημερινούς που υπάρχει ελευθερία της έκφρασης και οι «κακοί» πληθαίνουν απειλώντας την εθνική μας συνείδηση!

6 Σχόλια

  1. Τον είδε ο γιός μου και θέλει έναν τέτοιο Pig-Bank-Robo-cop δώρο για Χριστούγεννα. Έψαξα αλλά δεν υπάρχει με φάτσα Καρατζαφέρη, ούτε καν Λιακόπουλου. Τι να κάνω, το παιδί κλαίει. Είμαι σ’ απελπισία…


  2. Καταλαβαίνω φίλε μου, μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω… Πάντως είναι καλή ιδέα να κυκλοφορήσουν κουκλάκια με φάτσες πολιτικών που να μπορείς να τα βασανίζεις κλπ. Νομίζω θα είχαν τρομακτική επιτυχία!


  3. Αγαπητέ φίλε, χρησιμοποίησα τη φωτό από το ποστ αυτό σε ένα ποστάκι μου για το ΛΑΟΣ, εδώ http://www.lifo.gr/blogs/u86/17055#blogtop

    Σ’ ευχαριστώ (το σχέδιό σου ήταν όντως εμπνευσμένο!!!)


  4. @pilgrim, Ευχαριστώ… Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον το post σου και συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις… Να είσαι καλά!


  5. Γειά σου Χάρη, βλέπω με χαρά ότι τα στρατά δεν σου έχουν στερήσει το χιούμορ. Χρόνια πολλά, εφ όλης της ύλης -σε σχέση με τα 2 χρόνια μπλόγκιν- «συνομίληκοι» είμαστε, κι εγώ τότε άρχισα το σερφάρισμα στα μπλογκς. Επειδή την «αποχή» την έχω εφαρμόσει κι αυτήν από τότε, και γιορτάζω 2 χρόνια χωρίς τιβι, αγνοώ τα επικοινωνιακά, προεκλογικά, και άλλα της άκρας δεξιάς. Δεν αγνοώ όμως ότι ο λαΪκισμός πάντα βρίσκει έδαφος στην απογοήτευση, την ανασφάλεια, το σπάσιμο των κλασσικών δομών υποστήριξης του ατόμου μέσα από ομάδες.
    Ηρθε η σειρά μας, των Ελλήνων να βρει έκφραση το φαινόμενο, που υπήρχε ετσι κι αλλιώς. Απορώ για ποιό λόγο κάποιοι εκπλήσσονται. Το μότο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια δεν έπαψε ποτέ να ισχύει στην πράξη. Μόνο που αναρωτιέμαι αν είναι μεσαιωνικό και απαράλλαχτο ή σύγχρονο και αναβίωση φαντάσματος, μαζί.


  6. Ηφωτογραφία έχει πραγματική αίσθηση του χιούμορ …. Τελικά η Γελάδα ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει!



Σχολιάστε